Missie en Visie

Beemster Garlic is een familiebedrijf dat sinds 1987 knoflook teelt in de Noord-Hollandse Beemster Polder.

In 1987 is Jan Kruiswijk begonnen met een paar teentjes knoflook in de grond te planten. De liefde voor het product en jaren lang innoveren in teelt, bewaring  en verwerking is de oogst van deze paar bollen in 1987 inmiddels uitgegroeid naar een oogst van ruim 15 miljoen bollen per jaar. 


Missie
Beemster Garlic B.V. is de combinatie van vakmanschap in het telen en bewaren van verse knoflook die versterkt wordt door een uiterst klantgerichte werkwijze op zowel de nationale als internationale markt.

Visie
Onze ambitie is:

1. Onze positie als marktleider in verse knoflook te behouden en te versterken door te blijven innoveren in teelt en bewaring en de hoogste kwaliteit verse knoflook te leveren.

2. De verse knoflookspecialist van Europa te blijven en onze kennis en ervaring te benutten en uit te bouwen, door te blijven denken in oplossingen en de vooruitstrevende focus op vernieuwing te houden.

3. Onze klanten blijven altijd op de eerste plaats staan; wat zich uit in de korte lijnen, flexibiliteit en continuïteit van ons bedrijf. We staan er voor dat onze klanten nationaal en internationaal, jaar rond, 24 uur per dag worden ont zorgt. 

4. Beemster Garlic BV blijft met aandacht en respect werken voor de mens en zijn omgeving.