In het nieuws

Bezoek onze Facebook pagina voor actueel nieuws:
Facebook pagina Beemster Garlic


Uniek bezoek!

Op donderdag 1 september heeft de Commissaris van de Koning van Noord-Holland, de heer Remkes, samen met Jaap Bond, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland, een bezoek gebracht aan Beemster Garlic. Andere aanwezigen waren burgemeester Joyce van Beek met twee wethouders van de gemeente Beemster en afgevaardigden van de provincie Noord-Holland. Tijdens een werkbezoek in de Beemster eerder dit jaar, is meneer Remkes’ interesse voor onze bijzondere boerderij gewekt en is uit belangstelling dit bezoek gepland. Beemster Garlic staat dan ook voor een authentiek Noord-Hollands product, de pure smaak van Beemster.

Lees verder
Herman den Blijker op bezoek

Afgelopen maand is Herman den Blijker bij ons geweest voor een fotoreportage voor één van zijn kookboeken die in het voorjaar van 2013 uitkomen. Daarin wordt uitgebreid ingegaan op verschillende soorten groenten en fruit. Knoflook is er daar één van.

Na een rondleiding door ons bedrijf zijn we samen naar het knoflookveld gegaan. Herman den Blijker was zeer enthousiast over de Beemster knoflook, de frisse bollen zo uit het land en om de hoek verkrijgbaar.

Lees verder